Sárköz Természetjáró Egyesület

Egyesületünkről

Egyesületünket abból a célból alapítottuk, hogy változatos programkínálatunkkal minél több természetbarát emberrel megismertessük a Sárköz, mint tájegység egyedülálló természeti értékeit. Célunk továbbá, hogy az itt élőkkel megszerettessük a természetjárást, valamint együtt megismerjük hazánk távoli tájait, nevezetességeit. Egyesületünk alelnöke elkötelezett túravezető, aki úszásoktatóként, vizsgázott vízitúra vezetőként valamint gyakorlott hegy- és sziklamászóként magas színvonalú, szervezett túrák során adja át a túratársainknak tudását, tapasztalatait.

Önkéntes munka

Önkénteseink a legkülönfélébb kompetenciákkal rendelkeznek a különböző területeken, többek között: festőművész,  túravezető, rendezvényszervező, jogász, polgármester, grafológus, akik számtalan helyi kultúrális és közösségi rendezvényen önkéntesként illetve szervezőként képviselik egyesületünket.

Tevékenységünk

Heti, kéthetenkénti gyakorisággal szervezünk 1 napos túrákat, leginkább szombati napokon. A Sárköz remek fekvése miatt a Gemencben, Mecsekben, és a Balaton környékén található túracélpontjainkat könnyen megközelíthetjük.

Évente 3-4 alkalommal tervezünk külföldi túrákat is, többek között Szlovákia,Szlovénia, Ausztria, Olaszország, Horvátország és a Balkáni országok egy-egy nevezetesebb helyét látogatjuk meg.

Túráink nyitottak, szívesen fogadjuk természetbarát túratársak jelentkezését!

Amennyiben szívesen részt vennél valamely programunkon vagy csatlakoznál egyesületünkhöz, lépj kapcsolatba velünk!

Tagfelvétel

Keress minket, ha igénybe szeretnéd venni önkénteseink szolgáltatását vagy csatlakoznál szervezetünkhöz!

Kapcsolat: sarkoz.termeszetjaro.egyesulet@gmail.com

Sárpilis Község Önkormányzata

www.sarpilis.hu

Nemzeti Együttműködési Alap

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Támogasd Te is egyesületünk működését!

Bankszámlaszám: OTP 11746005-21217029

Adószám: 18755042-1-17

Egyesületünk 2016. évi beszámolója

"A természet maga a megtestesült harmónia, a természet egy ritmikus szimfónia. " OSHO